Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Ατρόμητο

Έτοιμος για την πρεμιέρα των Play Offs δηλώνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/05) στο γήπεδο της Τούμπας με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δουλεύει ξανά στην τακτική, αλλά και την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. 

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εργομετρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το επίπεδο της ετοιμότητάς του έπειτα από την απουσία του λόγω τραυματισμού. 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο, ανοίγματα και ασκήσεις με μπάλα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πρόγραμμα αποκατάστασης με τον γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα, ο Εγιάλ Γκολάσα θεραπεία και ποδήλατο κι ο Αστέριος Γιακουμής τρέξιμο. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα της Τετάρτης (20/05) και είναι οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.