Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Αστέρα Τρίπολης

Με τα προβλήματα τραυματισμών να επηρεάζουν τα σχέδια του προπονητή του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής (24/05).

Ο Γιώργος Γεωργιάδης κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. 

Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει την θλάση στον δικέφαλο, είναι ανάμεσα στους παίκτες που είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. 

Εκτός παραμένουν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα. 

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, πέρα από την καθιερωμένη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι οι: 

Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρατς, Παπαγιαννόπουλος, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Σαββίδης, Μαντούρο, Μακ, Πόζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.