Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (22/5)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Διατάσσει τον επανορισμό και συνέχεια του αγώνα του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, Εθνικός Πειραιά - Ιωνικός (3/6/2015) για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, με τους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή.

2. Κατακυρώνει τον αγώνα του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, Αιολικός - Αστέρας Μαγούλας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 10-5-2015, με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) υπέρ του Αιολικού. Αφαιρεί από το σωματείο Αστέρας Μαγούλας δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΦΣ Κοζάνη και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, Κοζάνη - Εθνικός Φιλιππιάδας, 26/4/2015).

4. Κατακυρώνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, Ζακυνθιακός - Ερμής Κιβερίου, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 17-05-2015, υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο Ερμής Κιβερίου δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

5. Κηρύσσει το σωματείο Ολυμπιάδα Υμηττού πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας Γυναικών, Πειραιάς - Ολυμπιάδα Υμηττού, 1/5/2015).

6. Κηρύσσει την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Ολυμπιακός πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης, 29/4/2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.