Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις 2οβάθμιου οργάνου αδειοδότησης

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Αιγινιακός Ποδοσφαιρική Ακαδημία, Αθλητικός Όμιλος Τύρναβος 2005, Αθλητικός Όμιλος Χανιά, Αθλητική Ένωση Λάρισας - ΑΕΛ, Αθλητική Ένωση Ποντίων - Ηρακλής 1908 και Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Βόλου 1937, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης...

↠ Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α' Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ Αθλητική Ένωση Ποντίων - Ηρακλής 1908.

↠ Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α' Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ: Αθλητικός Όμιλος Τύρναβος 2005 και Αθλητικός Όμιλος Χανιά.

↠ Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α' Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ Αθλητική Ένωση Λάρισας - ΑΕΛ ΠΑΕ.

↠ Έκανε δεκτή την έφεση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α' Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ Αιγινιακός Ποδοσφαιρική Ακαδημία.

↠ Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Βόλου 1937. Κατά συνέπεια ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την μη χορήγηση άδειας τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β' Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.