Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0

Σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού χάρις σε δύο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ και ένα από τον Φράνκο Χάρα.

48' 1-0 Γέμισμα του Φορτούνη από δεξιά, ο Φουστέρ στο δεύτερο δοκάρι πιάνει στην κίνηση το πλασέ και πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ, με το αριστερό!

52' 2-0 Αντεπίθεση των "ερυθρολεύκων", ο Χάρα από δεξιά γυρίζει την μπάλα, ο Φουστέρ γίνεται αποδέκτης της και με το αριστερό πόδι εξαπολύει δυνατό σουτ που αφήνει "άγαλμα" τον Στεφανάκο!

61' 3-0 Ωραία ενέργεια του Φορτούνη, ο οποίος φέρνει την μπάλα στην περιοχή, ο Χάρα προσπαθεί να κατεβάσει, οι αμυνόμενοι δεν απομακρύνουν και ο Αργεντινός επωφελείται και με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Γιαννιώτης, 75’ Χουτεσιώτης), Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης (46' Μποτία), Σιόβας, Εντινγκά (16' Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Φουστέρ, Μπενίτες (46' Χάρα), Μήτρογλου (46' Διαμαντάκος).

Παναιτωλικός: Μπρακάλι (46' Στεφανάκος), Μύγας, Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνεζ, Γοδόι, Λαζάρ, Φωτάκης (71’ Μήλιος), Ρουσκουγέδα, Βιγιαφάνες, Μορένο (56' Θεοδωρίδης).

Αναμέτρηση: Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0
Σκόρερ: Φουστέρ (48', 52'), Χάρα (61') / -
Ημερομηνία: Σάββατο 16/5/2015
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ν. Φαντόπουλος (Πειραιά), Γ. Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος: Ηλ. Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: 73’ Χάρα / 63’ Μαρτίνεζ, 64’ Γοδόι
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -

Οι δηλώσεις του Περέιρα

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πιστεύω πως ήταν ένα πετυχημένο τεστ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκρατημένοι, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα περισσότερα και πιστεύω πως τα πήγαμε αρκετά καλά.»

Για την εμφάνιση του Νταβίντ Φουστέρ και για την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου: «Πιστεύω πως είναι καλός παίκτης. Είναι καλή προσωπικότητα, είναι καλός επαγγελματίας και είναι υποψήφιος για να παίξει, όπως και όλοι.»

Την εικόνα που έχει για τους τραυματίες; «Θα δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.