Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (29/5)

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δικάζει απόντος του εγκαλούμενου Ε. Βεργανελάκη, προπονητή του σωματείου «ΑΟ ΧΑΝΙΑ». Κηρύσσει αυτόν πειθαρχικά ελεγκτέο, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και του επιβάλλει, χρηματική ποινή τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Α΄ Γυναικών Γλυφάδα-Χανιά στις 3/5).

2. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και της επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων πενήντα (1.050) ευρώ (Κύπελλο Ελλάδας SKODA Ξάνθη-Ηρακλής στις 29/4).

3. Απορρίπτει την, από 11-5-2015, ένσταση του σωματείου ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο κατά του κύρους του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ομάδας του και της ομάδας του σωματείου ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε, που διεξήχθη στις 9-5-2015.

4. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας κατάταξης για άνοδο στη Γ΄ Εθνική Σκουφάς Κομποτίου-Μεσολόγγι στις 10/5).

5. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο, για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας κατάταξης για άνοδο στη Γ΄ Εθνική Πανθυρεατικός-ΠΑΟ Κουτσοποδίου στις 10/5).
6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέες τις ομάδες ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Επιβάλλει στην πρώτη από αυτές χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στην δεύτερη χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (Γ΄ Εθνική Εθνικός Αλ.-Άρης στις 3/5).

7. Αφαιρεί από το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΟ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΟ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΟ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 και υποβιβάζει το σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΑΟ» στην αμέσως κατώτερη κατηγορία στην οποία θα καταλάβει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

8. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και του επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ (αγώνας κατάταξης για άνοδο στη Γ΄ Εθνική ΑΕ Κεφαλληνίας-Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο στις 10/5).

9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πράξεις και του επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ και το σωματείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΕ για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό πράξεις και του επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας κατάταξης για άνοδο στη Γ΄ Εθνική Αιγάλεω-Ηράκλειο στις 9/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.