Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Με 18 παίκτες στη Νέα Σμύρνη (video)

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν τους φόβους του ιατρικού team για τις περιπτώσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Εγιάλ Γκολάσα. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γαστροκνημία και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 4-5 εβδομάδες. 

Ο Γκολάσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους αριστερούς προσαγωγούς και αναμένεται να είναι σε θέση να επιστρέψει σε τέσσερις εβδομάδες. Το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο, θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις πρώτες μέρες και υπάρχει το ενδεχόμενο η αποθεραπεία να φτάσει μέχρι και τις έξι εβδομάδες δεδομένου ότι ο Ισραηλινός είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και νωρίτερα στη σεζόν.

Τα προβλήματα του "δικεφάλου" δεν σταματούν εδώ. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί και ο Στέφανος Αθανασιάδης που στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε βαρύ το δεξί προσαγωγό του και σήμερα (09/05) αισθανόταν πιο έντονες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. 

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη στο ματς με τον Πανιώνιο είναι η συμμετοχή του Φακούντο Περέιρα, ο οποίος έχει τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι από χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής (08/05). Ο Αργεντινός αισθανόταν πόνους στο σημείο του τραύματος, ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το αν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη θα ξεκαθαρίσει τη μέρα της αναμέτρησης.

Εκτός από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο είναι οι επίσης τραυματίες, Γιακουμής, Σαλπιγγίδης και οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Κόστα, Κρίστιαν Νομπόα, Ρόμπερτ Μακ, Στέφανος Αθανασιάδης. Στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.