Header Ads

Header ADS

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-3 (video)

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2014-2015
Αγωνιστική: 27η

Αναμέτρηση: Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-3
Σκόρερ: Μπαϊκαρά (13') / Μπενίτες (9'), Χάρα (10'), Μιλιβόβεγιτς (44')

Ημερομηνία: Τετάρτη 15/04/2015
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία (71' Ηλιάδης), Ρομέου, Κάσες (62' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκόρ (74' Μπάλντα), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Βιλαφάνε, Ποτουρίδης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ (79' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (66' Φορτούνης), Χάρα (67' Φουστέρ), Μπενίτες.

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Α' βοηθός: Ιορ. Απτόσογλου (Αθηνών)
Β' βοηθός: Χρ. Ακρίβος (Αθηνών)
4ος: Γ. Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Αθ. Βέλλιος (Ξάνθης)

Κίτρινες: Ποτουρίδης (4') / Μαζουακού (31'), Σιόβας (54'), Εντινγκά (60'), Μπενίτες (69')
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -


Οι δηλώσεις του Περέιρα

Είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας σας; «Θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι με σοβαρότητα και σιγουριά και αυτό ακριβώς πράξαμε. Πετύχαμε τρία γκολ και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Με τη νίκη αυτή αυξήσαμε τη διαφορά μας από τη δεύτερη θέση στους έντεκα βαθμούς και θα έχουμε την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να φτάσουμε στο στόχο μπροστά στους φιλάθλους μας.»

Στα τελευταία παιχνίδια επιλέγετε το δίδυμο των Μπενίτες και Χάρα. Πως σχολιάζετε τη συνύπαρξή τους; «Είναι λογικό οι αλλαγές που επιλέγουμε στα παιχνίδια να γίνονται με στόχο να δούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αυτών των δυο παικτών στο παιχνίδι αυτό και θα δούμε αν θα επαναλάβουμε τις ίδιες επιλογές και στο επόμενο παιχνίδι.»

Δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Νταβίντ Φουστέρ: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά την αναμέτρηση. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ πολύ γρήγορα. Εκείνοι μειώσανε με το γκολ που βάλανε, αλλά εμείς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.»

Για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό: «Είμαστε σίγουροι πως όλος ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, για να μπορέσει να δει από κοντά την ομάδα μας να παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου.»

Για το συμβόλαιο του: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, να συνεχίζω να παίρνω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και πέντε χρόνια στην ομάδα, από τα καλύτερα της καριέρας μου. Φυσικά θα μου άρεσε να τελειώσω εδώ την καριέρα μου.»

Φράνκο Χάρα: «Η ομάδα σήμερα είχε πειστεί πως έπρεπε να ξεκινήσει πολύ επιθετικά και πως έπρεπε να κατοχυρώσει τη νίκη κι έτσι ξεκινήσαμε μ' αυτόν τον τρόπο, τα καταφέραμε βάλαμε δύο γρήγορα γκολ. Πιστεύουμε πως εκτός από το γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια της κι έτσι κατακτήσαμε τη νίκη.»

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή: «Όλη η ομάδα ανυπομονεί να έρθει η Κυριακή για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό, όμως, είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ένταση, με τον ίδιο τρόπο που παίζουμε μέχρι τώρα και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καλά αποτελέσματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.