Header Ads

Header ADS

ΑΟΚ - ΠΑΟΚ 0-1 (video)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επικράτηση του "δικεφάλου" στην Κέρκυρα με 1-0...

«Επιτέλους διπλό για τον ΠΑΟΚ, έστω και αγχωτικό επί της Κέρκυρας με 0-1. Στο νησί των Φαιάκων ο Δικέφαλος έπρεπε να τεστάρει τις αντοχές του, καθώς σπατάλησε δυο τεράστιες ευκαιρίες νωρίς στο ματς για να προηγηθεί και εκτός του ότι δεν το κατάφερε, έμεινε και μα παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ρατς. 

Αμυντικά η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και κράτησε την οργάνωση που έδειξε να εμπεδώνει και στα προηγούμενα ματς, απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της είναι από τις πλέον αποτελεσματικές της κατηγορίας. Επιθετικά έλειψαν οι καλές συνεργασίες και ο γρήγορος ρυθμός, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο τεράστιες ευκαιρίες με Μακ και Φακούντο που δεν μπόρεσαν σε τετ α τετ να ανοίξουν το σκορ και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους. 

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε περισσότερο, οι φάσεις και στις δυο εστίες έγιναν λιγότερες και όλα έγιναν πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ με την αποβολή του Ρατς στο 64ο λεπτό. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έδειξαν ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση, ενώ και η είσοδος του Κουλούρη έδωσε μια σχετική φρεσκάδα στην επίθεση. Μια όμορφη ενέργεια του Κλάους έξω από την περιοχή έφερε στο 82ο λεπτό ένα επικίνδυνο φάουλ έξω από την περιοχή του Κουτζαβασίλη. 

Νομπόα έστησε τη μπάλα στο σημείο εκτέλεσης, αλλά ο πραγματικός… hitman ήταν ο Εργκούς Κάτσε, που θυμήθηκε τις εποχές που ως δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής ήταν ο βασικός εκτελεστής των "στημένων" της ομάδας του. Με ένα "τέλειο" χτύπημα η μπάλα πήγε στο παραθυράκι του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τη νίκη! 

Η συνολική απόδοση της ομάδας χαρακτηρίζεται από τη σοβαρότητα και την συγκέντρωση αμυντικά, αλλά και από αναιμική επιθετική παρουσία, η βελτίωση της οποίας είναι το ζητούμενο ενόψει πλέι οφ, καθώς οι σπουδαίοι επιθετικοί που αποτελούν συνήθως την τριπλέτα της ομάδας (Κλάους-Μακ-Περέιρα) ψάχνουν την εκτελεστική τους ευστοχία που ήταν και το μεγάλο όπλο της ομάδας.»

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2014-2015
Αγωνιστική: 31η
Αναμέτρηση: ΑΟΚ - ΠΑΟΚ 0-1
Σκόρερ: Εργκούς Κάτσε (83')
Ημερομηνία: Σάββατο 18/04/2015
Γήπεδο: ΕΑΚ Κερύρας

ΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77' Λεάλ), Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64' Φάμπιο), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (92' Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (68' Σκόνδρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.