Header Ads

Header ADS

Κύπελλο: Απόλλων, Ξάνθη, Ηρακλής στους "4"

Γνωστές οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Απόλλων, Ξάνθη και Ηρακλής "σφράγισαν" το εισιτήριο το περασμένο διήμερο. Χθες η "ελαφρά ταξιαρχία" νίκησε στην έδρα της 3-1 τον ΑΟ Χανιά (1-1 το πρώτο ματς), χάρη στα τέρματα των Ανγκούλο (39'), Φαρινόλα (59'), Σουάνη (66'). 

Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει ο Κρητικός στο 43'. Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ (1-1 το πρώτο ματς), με τα τέρματα να πετυχαίνουν οι Σολτάνι (18', 85'), Κλέιτον (26' πέναλτι). Προχθές ο Ηρακλής απέκλεισε στα πέναλτι τον Πανιώνιο σε έναν συναρπαστικό αγώνα στην Νέα Σμύρνη. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσουν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου ματς, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Κολοβού (19' πέναλτι), Μπουμάλ (45'). Στο δεύτερο 45άλεπτο, οι δύο ομάδες, που είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, έμειναν με δέκα παίκτες λόγω των αποβολών του Μητρόπουλου (66') και του Περόνε (74'). 

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, για να πάρει ο "Γηραιός" την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3. Η τέταρτη ομάδα των ημιτελικών θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (1-1 το πρώτο ματς)... Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα γίνει την προσεχή Τρίτη (Τρίτη 17/03/2015), στην μία το μεσημέρι (13:00), στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή. Επίσης, θα κληρωθεί ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού αγώνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.