Header Ads

Header ADS

Ελπίδες: Ελλάδα - Κροατία 0-2

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η νέα Εθνική Ελπίδων, παρά την «φιλική» ήττα της στο Περιστέρι με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη της Κροατίας. Η Ελληνική ομάδα είχε τη μπάλα στην κατοχή της από την αρχή του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει πρώτη με τους Ανδρεόπουλο (6'), Μαυρία (34'), Γούτα (35'). 

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια κατάφεραν να σκοράρουν με το δυνατό σουτ του Μάρκο Ρογκ στο 41'. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Εθνική μας (47' Κωνσταντινίδης). 

Και πάλι, όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι Κροάτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69', όταν ο Πάσαλιτς εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της ελληνικής άμυνας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών και δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μικάνοβιτς, Μίσιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης (46' Μπάρκας), Κωνσταντινίδης (67' Μπολάκης), Χουχούμης (59' Σιώπης), Γούτας, Τζανετόπουλος (59' Ρισβάνης), Ανδρεόπουλος (46' Χαρίσης), Μαυρίας, Δώνης (59' Γροντής), Ιωαννίδης (67' Γιακουμάκης), Φούντας (46' Μύγας), Τσιλιανίδης (46' Σουνάς).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Μίκουλιτς, Μικάνοβιτς (84' Κάπαν), Μίλιτς, Ραντόσεβιτς (46' Ίβανσιτς), Σιμούνοβιτς, Μίσιτς, Πάσαλιτς, Κροβίνοβιτς, Κόλιγκερ (84' Ίκιτς), Ρογκ (84' Πέγιτς), Μάριτς (46' Κις).

«Οι παίκτες βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ήθελα να δω την αγωνιστική τους κατάσταση και γι΄ αυτό το λόγο αγωνίστηκαν όλοι τους στο ματς. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ομάδα πιο έτοιμη, όμως υπάρχει το ταλέντο και ο χρόνος που απομένει έως τον Σεπτέμβριο θα είναι σύμμαχός μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.