Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Αύριο η αποστολή για Ολυμπιακό

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας που προετοιμαζόταν για το ντέρμπι. 

Το ευχάριστο της ημέρας για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης -για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς- ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Την Δευτέρα (09/02) θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης και από την προσεχή Τρίτη (10/02) αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρότι εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής μπορεί να υπολογίζει και στους Ράζβαν Ρατς, Εργκούς Κάτσε που επιστρέφουν.

Ο -ούτως ή άλλως τιμωρημένος- Φάνης Τζανδάρης κατά την διάρκεια της προπόνησης που επικεντρώθηκε στην τακτική με δίτερμα, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και προληπτικά αποχώρησε. 

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και του τοποθετήθηκε ο νέος ειδικός νάρθηκας που θα ακινητοποιήσει πλήρως το χέρι του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποκατασταθεί συντηρητικά η μυική ζημιά που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στην συνέχεια θα ο προπονητής του "δικεφάλου" θα επιλέξει τους παίκτες που θ’ αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για το ματς με τον Ολυμπιακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.