Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Τούμπα

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκαναν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν το βάρος στην τακτική. Η αμυντική και επιθετική λειτουργία βρέθηκε σε πρώτο πλάνο, ενώ δουλεύτηκε αρκετά η αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ). Δεν έλειψε και το δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες "έβγαλαν" όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα. 

Σε ότι αφορά τα ιατρικά, εκτός προγράμματος με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς έμειναν οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και ατομικό. Έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Μποτία. 

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Διαμαντάκος.

3 σχόλια:

  1. Θα το ήθελα το ματς να είναι κοντά οι ομάδες στη βαθμολογία. Τώρα είναι μόνο για το γόητρο. Σημαντικό κίνητρο μεν, αλλά δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ήταν οι δύο ομάδες κοντά στη βαθμολογία θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει άλλο προπονητή, άλλους παίκτες και άλλες διαιτησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και να έχει δεν παύει να είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχουν πολλά πλέον στην super league...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.