Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: "Νίκησε η ζούγκλα"

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα... τεκταινόμενα στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" πριν και κατά την διάρκεια του ντέρμπι των "αιωνίων"...

«Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, σε ένα ασύλληπτα εχθρικό γηπεδικό περιβάλλον, αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Σε ένα παιχνίδι κατά το οποίο ο Ολυμπιακός πήγε στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" για να "καθαρίσει" την υπόθεση "τίτλος" στη Super League, το σκηνικό "ζούγκλας" που επικράτησε εντέλει, δεν επέτρεψε και... πολλά - πολλά. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 2-1, δεχόμενη παράλληλα αμέτρητες φωτοβολίδες! 

Σε περιβάλλον "τρομοκρατίας", οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της αποστολής του Θρύλου δέχθηκαν (και δέχονταν, πρακτικά ασταμάτητα) μπουκάλια, κέρματα, αναπτήρες και -φυσικά- φωτοβολίδες με ασύλληπτη ταχύτητα, οι οποίες σημάδευαν απευθείας… κεφάλια! Παρόλα αυτά, το ματς διεξήχθη και το αποτέλεσμα ήταν εντέλει, η "ζούγκλα" να επικρατήσει. 

Το χέρι του Κασάμι υπέστη εγκαύματα σε δύο διαφορετικά σημεία, από φωτοβολίδα που δέχθηκε στην... ανάπαυλα! Κουκουλοφόροι, οι οποίοι κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτοι εντός του γηπέδου χτύπησαν τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη, ενώ οι "ψευτοτσαμπουκάδες" πριν τη σέντρα του ματς, προς τον ίδιο τον προπονητή του Ολυμπιακού (!) οδήγησαν σε εισβολή των χούλιγκαν στο γήπεδο και τον προπηλακισμό των "ερυθρολεύκων"! 

Οι φωτοβολίδες που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μόνο, αρκούσαν για να γεμίσουν οπλοστάσιο... Εδώ και μέρες υπήρχε στην ατμόσφαιρα η υποψία για επεισόδια, στο ματς της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Η αντιμετώπιση είναι ούτως ή άλλως εχθρική, όμως το κλίμα των προηγούμενων ημερών, είχε προϊδεάσει άπαντες για το τι θα συνέβαινε. Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν έγινε μετά... βαΐων και κλάδων. Πως θα μπορούσε, άλλωστε; 

Κατά την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη, αναγνωριστική βόλτα, άρχισαν τα… δρώμενα. Φωτοβολίδες με μεγάλη δύναμη εκτοξεύτηκαν προς τους "ερυθρόλευκους" και τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, ενώ ο Βίτορ Περέιρα θέλησε να κάνει επίσης την αναγνωριστική του βόλτα στο γήπεδο και προς την περιοχή του αντιπάλου. Ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος ήταν εντός αγωνιστικού χώρου και πίσω από το τέρμα, τον προκάλεσε, βρίζοντάς τον χυδαία! 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε σημάδια φόβου (κάτι που ο κουκουλοφόρους οπαδός του Παναθηναϊκού ήθελε να πετύχει) και τότε ανέλαβαν δράση και οι υπόλοιποι "πράσινοι" οπαδοί, που ήταν πίσω από το τέρμα, στην εξέδρα. 

Αφού έφυγε μια καρέκλα προς τον προπονητή του Θρύλου, καθώς και τρεις-τέσσερις συνεχόμενες φωτοβολίδες με μεγάλη ταχύτητα, η πόρτα στην εξέδρα άνοιξε, μπήκαν στο γήπεδο πολλοί χούλιγκαν και άρχισαν να κυνηγούν τους ανθρώπους και τους παίκτες της ομάδας μας, καθώς και τον προπονητή, κ. Περέιρα! 

Οι οπαδοί των γηπεδούχων κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν μέχρι τη φυσούνα και ο Αντώνης Νικοπολίδης ήρθε σχεδόν… σώμα με σώμα με κάποιους εξ αυτών! Η αποστολή μπήκε στη φυσούνα και κατ’ επέκταση στα αποδυτήρια ενώ λίγο μετά, βγήκαν για ζέσταμα, δίχως να γνωρίζουν τι μπορεί να επακολουθήσει… Μαζί τους και ο προπονητής μας, κ. Περέιρα. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης, έζησε από κοντά τη "ζούγκλα" της Λεωφόρου, δεχόμενος αμέτρητα αντικείμενα και αμέτρητες φωτοβολίδες!»

2 σχόλια:

  1. Εκει στην ΠΑΕ ας δουνε τι εγινε στη Λεωφορο αγωνιστικα και να αφησουν τις δικαιολογιες. Ας μην πηγαινε ο Μαρινακης και τροπαρια θα ακουγοντουσαν απο την εξεδρα, αλλα και ο χοντρος μολις επεσε η μια φωτοβολιδα κοκοκο εκανε, ωραιος αρχηγος αποστολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα αγωνιστικά να δούμε και τα υπόλοιπα. Όσο για τον ιδιοκτήτη σας, συ είπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.