Header Ads

Header ADS

MVP της 12ης αγωνιστικής η Μίλιτσα Γιόβιτς

Ο Πανναξιακός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στην πρεμιέρα του β' γύρου και η Μίλιτσα Γιόβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της 12ης αγωνιστικής μετά από ψηφοφορία στην οποία μετείχαν οι προπονητές της Α1 volley Γυναικών. 

Η Σέρβα ακραία είχε 15 πόντους με 13/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ και 60% υποδοχή με 30% άριστες με την ίδια να δηλώνει (λίγο αφότου η αποστολή του Πανναξιακού είχε επιστρέψει στην Ελλάδα): «έκπληκτη και συγκινημένη από αυτή την μεγάλη τιμή που μου έγινε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί αυτή η διάκριση έρχεται σε μια στιγμή όπου η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Η 24άχρονη Μίλιτσα ξεκίνησε την χρονιά με αρκετές δυσκολίες κάτι που παραδέχεται και η ίδια αν και όπως υπενθυμίζει: «ήρθα στη Νάξο για να αγωνιστώ ως διαγώνια, αλλά στην πορεία έπρεπε να γίνω ακραία. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά τώρα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα το χαίρομαι πραγματικά και το απολαμβάνω. Το έχω συνηθίσει και μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο ρόλος της ακραίας.»

Όσον αφορά τη συνέχεια η Γιόβιτς τόνισε: «περιμένοντας και την άφιξη του νέου προπονητή εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους και να δείχνουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.