Header Ads

Header ADS

Ο Φίλιππος Δάρλας στον Άρη

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα. Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Δάρλας γεννήθηκε στις 23/10/1983 στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1,82 και βάρος 78 κιλά. 

Επαγγελματικά ξεκίνησε το 1999 στον Παναιτωλικό. Το καλοκαίρι του 2001 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα, το Μαρκό και ο Απόλλων Σμύρνης (με υποσχετική από τον Παναθηναϊκό). Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στην Αθηναϊκή ομάδα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. 

Στην συνέχεια παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ. Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε την επόμενη χρονιά. Τη σεζόν 2010-11 ξεκίνησε στην Γαλλική Μπρεστ και την ολοκλήρωσε στον Ατρόμητο. Το 2012 επέστρεψε Αγρίνιο -προηγήθηκε η παρουσία του στον Εργοτέλη- φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού, απ’ όπου ξεκίνησε. Ο Φίλιππος Δάρλας έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική Ελπίδων (14 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει αγωνιστεί και μια φορά με την εθνική Ανδρών (2006).

«Η θέση του Άρη είναι στην Superleague»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Φίλιππος Δάρλας, δήλωσε στο arisfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Έρχομαι σε μια ομάδα, που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε την δυναμική που έχει και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της. Η θέση του Άρη είναι στην Super league.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.