Header Ads

Header ADS

Ντοσεβί: Να βρεθούμε μπροστά από τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί - Ομάρ Ελαμπντελαουί, μετά την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με τον Λεβαδειακό...

Ματιέ Ντοσεβί

«Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, καθώς δεχθήκαμε νωρίς γκολ και έχουμε συνηθίσει το αντίθετο. Παρόλα αυτά κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια, παλέψαμε να το γυρίσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε.»

Για το αν είναι κλειδί για τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα πρώτος: «Πράγματι μας βολεύει πολύ περισσότερο όταν προηγούμαστε, καθώς στη συνέχεια οι ομάδες αναγκαστικά ανοίγονται για την ισοφάριση, γεγονός που μας δίνει χώρους και μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολα το παιχνίδι μας. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να κυνηγάμε το αποτέλεσμα, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις.»

Για την είσοδό του από τον πάγκο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται και σε κανέναν δεν αρέσει να μένει στον πάγκο. Είμαστε, όμως, όλοι εδώ για την ομάδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντα για να τα δώσουμε όλα, όπως κάναμε και εμείς σήμερα για να βοηθήσουμε την ομάδα όπου χρειάζεται.»

Για το αν βρίσκει τα πατήματά του: «Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω τη δυνατότητα να παίζω πιο συχνά, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, το έχω πει πολλές φορές. Το διάστημα που ήμουν τραυματίας έχασα την ψυχολογία μου, τώρα αισθάνομαι πολύ δυνατός ξανά και κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται να παίζω θα γίνομαι καλύτερος και θα βοηθάω την ομάδα.»

Για το ότι ο Ολυμπιακός κυνηγά τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, πάντα λέμε μεταξύ μας ότι αν συνεχίσουμε με νίκες την αντεπίθεση μας, έχουμε δυνατότητες να βρεθούμε μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα έχει διάρκεια, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά, με πίστη στις δυνατότητες και νίκες σαν την αποψινή μπορούμε να προσπεράσουμε και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.»

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ήταν δύσκολο ματς, μείναμε πίσω στο σκορ και αυτό ήταν ένα σοκ για μας. Έπρεπε να βγάλουμε πάθος και ομαδικότητα για να επανέλθουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως από την πρώτη μέρα προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο του πρωταθλήματος. Σήμερα οι τρεις βαθμοί μπορούν να χαρακτηριστούν ως μια καινούρια αρχή. Κάθε παιχνίδι που κερδίζεις βοηθά για τον τίτλο. Φέτος που τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.