Header Ads

Header ADS

Aλλαγές διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές ορισμών διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας αγώνων Εθνικών Πρωταθλημάτων:

Στον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, ZAKYΝΘΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 της 21/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Βοηθός κ. Γκαβέρας Δημήτριος (ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ) με τον κ.Ζησιμόπουλος Δημήτριο (ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ).

Στον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ της 21/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Διαιτητής κ. Σπυράτος Βασίλειος (ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ) με τον κ.Σταυρόπουλο Νικόλαο (ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ).

Στον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΡΟΔΟΠΗ - ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ της 21/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Διαιτητής κ. Τονίδης Δημήτριος (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ) με τον κ. ΣΙΜΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ).

Στον αγώνα της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 SUPER LEAGUE, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ της 20/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Διαιτητής κ. Κιγιντζή Εγκίν (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ) με τον κ. Κακουλίδη Χρήστο (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ).

Στον αγώνα της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 SUPER LEAGUE, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ της 20/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Διαιτητής κ.Γκοβέσης Δημήτριος (ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ) με τον κ.Αγγελάκο Νικόλαο (ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ).

Στον αγώνα της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 SUPER LEAGUE, ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ της 20/12/14, αντικαθίσταται λόγω κωλύματός του ο Διαιτητής κ. Γιαλαμουϊδης Σοφοκλής (ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ) με τον κ. Δρακίδη Ιωάννη (ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ).

Στον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΟ ΦΕΙΔΩΝ - ΠΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ της 21/12/14, αντικαθίσταται λόγω εντοπιότητας ο Διαιτητής κ.Αγρανιώτης Αλέξιος και οι βοηθοί Στύλιου Λαμπρινή και Δράκου Ελένη (ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ) με τον διαιτητή κ. Τουρλομούση Νικόλαο και τους βοηθούς Παυλοπούλου Αγγελική και Τσέλο Ανδριανή (ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.