Header Ads

Header ADS

Οι διαπιστεύσεις για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 3 Δεκεμβρίου, στο Καραϊσκάκη:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 3/12/2014 και ώρα 19:30, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου για τα ακόλουθα:

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσει η λίστα με τις διαπιστεύσεις, τις οποίες είχαν αποστείλει τα ΜΜΕ κατά την πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Εάν κάποιο Μέσο επιθυμεί να αλλάξει το όνομα του διαπιστευμένου δημοσιογράφου, θα πρέπει να αποστείλει σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μόνο στη διεύθυνση accreditations@olympiacos.org ή μέσω fax στον αριθμό 2104131555, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, 27 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00. 

Τα Μέσα τα οποία θα αποστείλουν αίτημα αλλαγής του διαπιστευμένου δημοσιογράφου θα ενημερωθούν σχετικά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή, για την επικύρωση της αλλαγής. Οι διαπιστεύσεις θα δίδονται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014 και την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-18:00. 

Τα Μέσα που δεν δύνανται να παραλάβουν (λόγου χάρη τα Μέσα από την Θεσσαλονίκη) θα μπορούν να πάρουν τις διαπιστεύσεις τους την ημέρα του αγώνα, στην είσοδο Press, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.