Header Ads

Header ADS

Βράβευση Μακρή (MVP), Μερεμπασβίλι (Best Goal)

Τα βραβεία των MVP και Best Goal της 7ης αγωνιστικής απονεμήθηκαν στους Γιώργο Μακρή και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι του ΟΦΗ, νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά την βράβευσή του ο Γιώργος Μακρής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όλη η ομάδα με βοήθησε για να το κερδίσω. Θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι της ομάδας του ΟΦΗ.»

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε το επόμενο.»

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα. Τα κοιτάμε ξεχωριστά», ενώ για την πρώτη του βράβευση σχολίασε: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ.»

Από την πλευρά του ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι είπε: «Είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ όμως το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε τη νίκη εκτός έδρας παίρνοντας βαθμούς που θα μας φανούν πολύτιμοι στο μέλλον.»

Για την συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν σημαντική νίκη αλλά έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.»

Για την Εθνική Γεωργίας: «Θέλω να κληθώ ξανά στην Εθνική. Έχω παίξει 17 παιχνίδια και αν παίζω καλά ελπίζω να με ξανακαλέσει ο προπονητής.»

Για το στόχο του Europa League που έχει αναφέρει: «Γιατί όχι; Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να παίζω πάντα για τη νίκη. Δεν είναι κακό να βάζουμε στόχους. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα έχει φέτος πολύ καλή σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.