Header Ads

Header ADS

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της super league πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ι. Αναστασίου: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Super League Κ20, 8η αγωνιστική

Α) Βέροια (Κ20), Θ. Παπαδόπουλο (ποδ/στή):διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ' αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: επιβάλλει στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Κ-20 την ποινή επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Θ. Παπαδόπουλο ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε. Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ε. Φιλιππή: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ε. Φιλιππή ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΞΑΝΘΗ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΞΑΝΘΗ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ20, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.