Header Ads

Header ADS

Ντουρμάζ: "Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση"

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ - Τάσου Αυλωνίτη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ...

Τζίμι Ντουρμάζ: «Ήταν σημαντικό που βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο γιατί παίζαμε με μια ομάδα που αμυνόταν κυρίως και είναι πάντα δύσκολο. Το ότι βάλαμε τα γκολ μας έδωσε την ευκαιρία για περισσότερες φάσεις στη συνέχεια και ήρθε και το τρίτο. Κάθε ομάδα που παίζει στο UEFA Champions League είναι καλή. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προπονούμαστε σκληρά.

Επέστρεψαν οι διεθνείς -είχαμε αυτή τη δυσκολία σήμερα λόγω των παιδιών που έλειπα αυτό τον καιρό- έχουμε δύο μέρες ακόμα μπροστά μας και ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Τρίτη. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήμουν λίγες μέρες στην ομάδα, είχα λίγες προπονήσεις, ήταν σκληρό εκτός έδρας ματς. Δεν τα είχα πάει καλά σε γενικές γραμμές.

Σήμερα ήταν διαφορετικά, είχα κάνει περισσότερες προπονήσεις, είναι πολύ διαφορετικό στην έδρα σου. Θα βλέπετε βελτίωση συνεχώς, προσπαθώ για αυτό. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση σήμερα από τη νίκη με 3-0. Η Ατλέτικο ήταν περσινή φιναλίστ, είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για να προσεγγίσουμε όλα τα ματς του UEFA Champions League όπως πρέπει.»

Τάσος Αυλωνίτης: «Ήταν σημαντικό το ότι προηγηθήκαμε νωρίς και σχεδόν τελειώσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είναι επικίνδυνα αυτά τα ματς, γιατί ενόψει Ατλέτικο είναι σημαντικό να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε τραυματισμούς. Ευτυχώς κύλησαν όλα καλά, πολύ καλή εμφάνιση και μια νίκη που μας άξιζε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλοι μας πιστεύω βάλαμε το λιθαράκι μας για να έρθει μια νίκη σημαντική που προηγείται της πρεμιέρας του UEFA Champions League. Την ώρα που με χειροκρότησε ο κόσμος για την επέμβαση που έκανα ανατρίχιασα αλλά πρέπει να κοιτάμε πάντα την επόμενη φάση και σε κάθε μονομαχία να βγαίνω νικητής.

Αφήνω πίσω μου κάθε καλή φάση και κοιτάω την επόμενη. Είναι δύσκολη η πρεμιέρα με την Ατλέτικο, παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Το ματς βέβαια είναι στην έδρα μας και στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανένα. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και εύχομαι να κάνουμε μια μεγάλη νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.