Header Ads

Header ADS

Το ταξίδι της επιστροφής και οι αναμνήσεις

Τα φώτα έσβησαν, οι βαλίτσες ετοιμάστηκαν κι αυτή τη φορά το ταξίδι δεν είχε την συντροφιά της γλυκιάς προσμονής για την εκδήλωση... Όλα τα κορίτσια όμως, αλλά και γενικά όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο "Santana Beach Club" ή το παρακολούθησαν τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ θα έχουν συντροφιά τις υπέροχες εικόνες που μας χάρισαν οι 11 αθλήτριες με τις υπέροχες δημιουργίες του Γιάννη Τόγκου και του οίκου Kathy Heyndels.

Η εμπειρία της Άννας Καβαθά (ΑΟ Θήρας) από προηγούμενες ανάλογες εκδηλώσεις της ήταν σημαντική με την ίδια πάντως να τονίζει: «Ήταν κάτι εξαιρετικά όμορφο και έγινε η καλύτερη δυνατή προβολή στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Για μας είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία κι όλες το ευχαριστηθήκαμε. Ελπίζω ότι το ίδιο ισχύει για τον κόσμο κι εύχομαι η τηλεόραση να έρθει ακόμη πιο κοντά για να προσελκύσουμε νέα παιδιά.»

Η άλλη έμπειρη της βραδιάς ήταν η Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός) η οποία ήταν ενθουσιασμένη: «Έχοντας την εμπειρία προ τριετίας στο Γκάζι η αλήθεια είναι ότι ήταν το κάτι διαφορετικό. Οι προσπάθειες κι η φιλοξενία των ανθρώπων της Νάξου ήταν εξαιρετική, αλλά γενικά το event ήταν πιο οργανωμένο. Μακάρι να είναι το πρώτο από μια σειρά γεγονότων που θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή του αθλήματος.»

Για την Κλαίρη Βέλλιου (Ηρακλής) η εμπειρία της πασαρέλας: «...ήταν καλύτερα απ’ ότι φανταζόμουν. Ευτυχώς το μεγάλο άγχος που είχα έφυγε από τις πρόβες όπου διασκεδάσαμε πραγματικά και χαλαρώσαμε. Όλη η οικογένεια ήταν μπροστά στην τηλεόραση για να δουν την εκδήλωση και τους άρεσε πάρα πολύ. Ήταν κάτι το ξεχωριστό και θα το έκανα ξανά.»

Κι η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Μακεδόνες) ευχήθηκε: «σύντομα το γυναικείο βόλεϊ να διοργανώσει ένα ανάλογο event. Όλα ήταν πολύ ωραία κι όπως ακριβώς τα φανταζόμουν. Έχω εισπράξει θετικά σχόλια απ’ όλους κι έτσι χαλάλι η κούραση μας.»

Τέλος η Μαριαλένα Δραγουμάνου (Ανατόλια) σημείωσε: «Περίμενα ότι θα αγχωθώ λίγο περισσότερο αλλά πρόβα με την πρόβα μας έφευγε γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα και γενικά ήταν ένα υπέροχο διήμερο σε έναν υπέροχο τόπο. Χρειαζόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις όπου θα προβάλλεται και η γυναικεία πλευρά των αθλητριών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.