Header Ads

Header ADS

Τάσος Λαγός: "Πιστεύουμε στην πρόκριση"

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 01/09 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Σουηδίας (05/09, Χάλμσταντ) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15. Στις τάξεις των διεθνών επικρατεί αισιοδοξία και πίστη ότι η Εθνική έχει τις δυνατότητες να πάρει την πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης:

«Βρισκόμαστε πάλι ύστερα από έξι μήνες και την πολύ μεγάλη νίκη επί των Τούρκων στην Κατερίνη. Το κλίμα παραμένει το ίδιο, δηλαδή όλοι μας πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση στα μπαράζ εφόσον παραμείνει σοβαρή και προσηλωμένη στο παιχνίδι της. Έχει δηλαδή τις δυνατότητες, το ταλέντο και το πάθος για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει κόντρα στη Σουηδία και την Πολωνία.

Τα ματς είναι, φυσικά, πολύ δύσκολα γιατί οι αντίπαλοί μας διαθέτουν καλά σύνολα και έχουν τον ίδιο στόχο με μας, όμως για να πετύχεις κάτι καλό χρειάζεται να νικάς δυνατές ομάδες. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε αυτή τη βδομάδα προβλήματα τραυματισμών και να επικεντρωθούμε μόνο στις προπονήσεις και τα πλάνα των προπονητών μας», δήλωσε στο epo.gr ο αρχηγός της Ελληνικής ομάδας, Τάσος Λαγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.