Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ σοβαρός, συγκεντρωμένος, δημιουργικός

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, για την άνετη νίκη του "δικεφάλου" με 3-0 επί της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league:

«Όση διαφορά δυναμικότητας και να υπάρχει ανάμεσα στους αντιπάλους, όση αυτοπεποίθηση και να δίνει η αίσθηση της Τούμπας, πάντα ένα κεκλεισμένων θυρών ματς κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος, δημιουργικός και υπέταξε τη Νίκη Βόλου με 3-0 στο τελευταίο του ματς (επιτέλους!) με άδειες κερκίδες. Αν ήταν και πιο εύστοχος το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις…

Μετά το καινούριο του συμβόλαιο, ο Κλάους ήταν αυτός που άνοιξε και το δρόμο προς τη νίκη. Παρότι ξεκίνησε το ματς με 2 πολύ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, στην τρίτη προσπάθειά του…σκόραρε στο 22ο λεπτό και έφτασε τα 3 γκολ φέτος σε 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το ημίχρονο τελείωσε μ΄αυτό το σκορ, παρότι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες και από τον Κλάους και από τον Τζιόλη και από τον Μακ και από τον Σαλπιγγίδη με κοντινά και μακρινά σουτ, προβολές ή κεφαλιές.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να τελειώσει το ματς, χωρίς όμως τον Γιώργο Τζαβέλλα που έφυγε τραυματίας στην εκπνοή του ημιχρόνου με τράβηγμα στον προσαγωγό. Η ομάδα μπήκε δυνατά και μόλις στο 46ο διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φακούντο Περέιρα που ήταν μέσα σ΄όλα και θα ήταν άδικο να μην πετύχει αυτό το γκολ μετά από γύρισμα του Σκόνδρα.

Η κατάσταση απλοποιήθηκε και η Νίκη Βόλου παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Ο MVP του ματς, Ρόμπερτ Μακ που έκανε τα πάντα, επιβραβεύτηκε με την εντολή να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης στο 80΄ λεπτό. Ο φορμαρισμένος Σλοβάκος ευστόχησε για το τελικό 3-0.

Όλη η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη στις εντολές του Άγγελου Αναστασιάδη και δεν υστέρησε κανείς. Εκτός του Μακ, πολύ δραστήριος ήταν ο Κλάους (παίζοντας κυρίως πίσω από τον Φακούντο), ο Ρατς, ο Περέιρα και ο Σκόνδρας που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να επαναλάβει ό,τι έκανε στον Πλατανιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.