Header Ads

Header ADS

Άρης: Η αποστολή για Θύελλα Φιλώτα

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας (28/09, 15:30), στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα αναχωρήσει για την δυτικομακεδονική πόλη) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Δημήτρης Καρατζιοβαλής (αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό). Ο Ντενίς Κογκνού πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο 18χρονος Γκανέζος ακραίος επιθετικός, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.