Header Ads

Header ADS

Αναστασιάδης: "Προσωπικότητα ο Γκατούζο"

Στην κάμερα του Nova sports μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του "δικεφάλου" σχετικά με τον αντίπαλο, τον αγώνα του Κυπέλλου και τα παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Κατ’ αρχήν ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα και για την όλη εικόνα της ομάδας υπεύθυνος είμαι εγώ, ‘καθαρά’ εγώ. Και για τις επιλογές και για τον τρόπο. Πιστεύω όμως ότι θα το ξεχάσουμε γρήγορα κι ελπίζω – αρχής γενομένης από την Κυριακή – να επανέλθουμε και στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Για τον ΟΦΗ και τον Γκατούζο: «Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία έχει έναν προπονητή, μια προσωπικότητα ποδοσφαιρική, μια ομάδα με ιστορία. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ν’ ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ποδοσφαιράνθρωποι. Και αυτό είναι θετικό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί πιστεύω ότι τα λόγια περιττεύουν για το πρόσωπο αυτό.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Άλλες φορές το καταφέρνει, άλλες όχι. Εμείς όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στη δικιά μας φιλοσοφία, στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι που γνωρίζουμε κόντρα στον ΟΦΗ για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση, γιατί έχουμε μια σειρά από παιχνίδια, τρία παιχνίδια μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ σημαντικά για τη συνέχεια και το μέλλον της ομάδας.»

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη νίκη: «Αυτά που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας έλειπε το πάθος, η δύναμη, η πειθαρχία, η ομαδικότητα... Μας έλειπαν όλα, ήμασταν πολύ κακοί εκεί. Ελπίζω, όπως είπα, να είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.