Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Ο έλεγχος των δανεικών

Όπως κάθε εβδομάδα, η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (paokfc.gr) παρουσιάζει την απόδοση των δανεικών ποδοσφαιριστών του "δικεφάλου" και τα αποτελέσματα των ομάδων τους. Αναλυτικά:

Από τους δανεικούς του…εξωτερικού, μόνο ο Χακόμπο είχε συμμετοχή ως βασικός και αναντικατάστατος και η Τενερίφη κέρδισε με 1-0 την Μιράντες στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο Πέλκας ήταν εκτός αποστολής της Σετούμπαλ, που συνετρίβη με 0-5 εντός έδρας από την Μπενφίκα, ενώ η Λα Κορούνια του Λούκας παίζει σήμερα εκτός έδρας με την Εϊμπάρ.

Υποχρεώσεις στο Κύπελλο είχαν Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών. Ο Αιγινιακός ήρθε ισόπαλος με τον Αγροτικό Αστέρα 1-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με τον Στέφανο Πολύζο να έχει καθοριστική συμβολή στην 11άδα της ομάδας του (αντικαταστάθηκε στο 60'). Ο Πόποβιτς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς εξέτισε ποινή μετά από αποβολή.

Στον Ηρακλή Ψαχνών, ο Νίκος Μελίσσας ήταν ο φύλακας-άγγελος της ομάδας του, που κέρδισε 2-0 την Επισκοπή και προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τα γάντια του βασικού σ΄αυτά τα δυο πρώτα ματς της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.