Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός - Ατλέτικο (διαπιστεύσεις)

Τα μέλη του ΠΣΑΤ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:45, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δεν έχουν διαπιστευθεί, θα πρέπει να το δηλώσουν με φαξ (210 3635777) ή email (psat@otenet.gr) στην γραμματεία του Συνδέσμου έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.

Επειδή ο αριθμός των καρτών είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να είναι ατομικές. Οι κάρτες απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη που δεν θα πάνε στο γήπεδο για να εργαστούν. Η παράδοση των καρτών θα γίνει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 (11:00-16:00) από την γραμματεία του Συνδέσμου (Ασκληπιού 3, 2ος όροφος).

2 σχόλια:

  1. Δεν ξερω για τις διαπιστευσεις, αλλα και με τον ΟΦΗ τους ιδιους παικτες θα εχουμε, και την ιδια διοικηση, τον ιδιο κοσμο δε θα δουμε ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και συμφωνώ στην ουσία του σχολίου σου, καλώς ή κακώς άλλο πράγμα ο ΟΦΗ και το Ελληνικό πρωτάθλημα κι άλλο η φιναλίστ του Champions League. Άλλο κίνητρο, άλλη ατμόσφαιρα, άλλο επίπεδο, άλλη "παράσταση"...

    ΥΓ. Καλώς επέστρεψες. Τέλειωσαν οι διακοπές και τα σερφαρίσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.