Header Ads

Header ADS

Δήλωση Αγραφιώτη για έναρξη πρωταθλήματος

Δήλωση του προέδρου της Super League, Δημήτρη Αγραφιώτη, ενόψει της σημερινής έναρξης του πρωταθλήματος:

«Η εκκίνηση του νέου Πρωταθλήματος Super League στις 23 Αυγούστου, μέσα σε μια δυσμενή οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, είναι η αρχή του Μαραθωνίου που θα ολοκληρωθεί, μαζί με τους αγώνες κατάταξης, στις 31 Μαΐου του 2015.

Στόχος της Super League είναι να συνεχιστούν οι συντονισμένες ενέργειες, έτσι ώστε οι ΠΑΕ - Μέλη του συνεταιρισμού να διαχειριστούν με επιτυχία τις τρομερές πιέσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει από προηγούμενες διοικήσεις, επιχειρώντας να εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να λύσουμε αν και δεν αφορούν αποκλειστικά στη διοργανώτρια αρχή, το Πρωτάθλημα Super League είναι μια «ανάσα» για τους φιλάθλους, οι οποίοι περιμένουν θέαμα, γκολ και συγκινήσεις που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Σε στενή συνεργασία με όλες τις ΠΑΕ - Μέλη, τους θεσμικούς φορείς και τους στρατηγικούς εταίρους μας έχουμε ως στόχο την επίλυση των προβλημάτων, μέσα από την αντίληψη ότι οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.