Header Ads

Header ADS

Σχόλια Αναστασιάδη, Μάρτενς για την κλήρωση

Την σημασία της κατάρτισης του προγράμματος και του ρόλου του στην τελική έκβαση του ομίλου ανέδειξε ο Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Europa League. «Φαίνεται λες και τα φιλικά μας παιχνίδια κανονίστηκαν με βάση αυτή την κλήρωση», είπε μόλις ο ΠΑΟΚ... κούμπωσε κάτω από τη Φιορεντίνα και συνέχισε:

«Παίξαμε ήδη με δύο ιταλικές ομάδες, τη Νάπολι και την Ιντερ και έχουμε μπει στο κλίμα των ιταλικών ομάδων. Η Φιορεντίνα βέβαια, έχει διαφορετικό στυλ είναι πιο επιθετική ομάδα και θα πρέπει να τη δούμε περισσότερο για να έχουμε τη δυνατότητα να την κρίνουμε και να την αναλύσουμε.»

Σε ότι αφορά στην Γκινγκάμπ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι μια ομάδα που δεν έχει την εμπειρία των υπολοίπων, αλλά προέρχεται από ένα καλό πρωτάθλημα. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν θα τη συναντήσουμε, αλλά πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας.»

Τέλος μιλώντας για την αντίπαλο του Δικεφάλου από το τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας, την Ντιναμό Μίνσκ τόνισε τη δυσκολία του μακρινού ταξιδιού και συμπλήρωσε: «Είναι μια δύσκολη, πολύ καλή ομάδα και το σημαντικό είναι το πότε θα παίξουμε με αυτούς και σε τι κατάσταση θα είναι τότε.»

Από την μεριά του ο Μάαρτεν Μάρτενς είπε: «Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος. Θα είναι ωραίο να παίξουμε με τη Φιορεντίνα, μια πολύ καλή ιταλική ομάδα: Δεν ήθελα ομάδες από την Ουκρανία. Ήθελα μία γερμανική ή μία ιταλική.»

Για την Γκινγκάμπ, ο Βέλγος μέσος του ΠΑΟΚ είπε: «Αν σκεφτούμε ότι σε αυτό το γκρουπ υπήρχαν ομάδες όπως η Έβερτον είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα μας. Είναι πολύ καλή κλήρωση και για τον κόσμο. Θέλαμε να παίξουμε με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, γιατί ο βασικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Την Μίνσκ δεν την γνωρίζω και είναι δύσκολο να κάνω κάποιο σχόλιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.