Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Ζίμπρου 4-0

Πιεστικός από την αρχή ο ΠΑΟΚ και με διάθεση να μεταφέρει ολοκληρωτικά το ματς στην αντίπαλη περιοχή ο Δικέφαλος ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ. Ο Κλάους γύρισε με ανάποδο ψαλίδι την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Φακούντο Περέιρα έκανε αυτό που δείχνει να ξέρει καλά: να βρίσκεται εκεί που πρέπει, ανοίγοντας το σκορ και φέρνοντας την υπόθεση πρόκριση στα ίσια!

Ο Αμανί αποβλήθηκε στο 42ο λεπτό, καθώς προσπάθησε να... συγκρατήσει από τον ώμο τον διαιτητή για να του κάνει τα παράπονά του! Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο πολύπειρος Ρατς δεν άφησε μια μπαλιά που έδειχνε χαμένη, την γύρισε στο σημείο που συνήθως ο Κλάους δεν συγχωρεί και... 2-0 ημίχρονο! Με το σκορ πρόκρισης εξασφαλισμένο ήδη και τους Μολδαβούς με παίκτη λιγότερο, ο χρόνος ήταν πλέον σύμμαχος.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος και πάλι όρισε το ρυθμό, άφησε τον αντίπαλο να κυνηγάει συνεχώς τη μπάλα και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Στο 79ο κι αφού η ομάδα είχε χάσει μερικές σπουδαίες ευκαιρίες, ο Μακ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 (μετά από στρώσιμο με το κεφάλι από τον Φακούντο). Σημαντικό για την ψυχολογία του όσο και πανέμορφο, ήταν το γκολ που πέτυχε ο Μάρτενς με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ στο "παραθυράκι" στο 85ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Ρατς, Μαντούρο (Κάτσε 52′), Τζιόλης, Σαλπιγγίδης (Μάρτενς 62′), Μακ (Πόζογλου 82′), Περέιρα, Αθανασιάδης

Ζίμπρου: Ρούσου, Μπούργκιου, Ερχάν, Ντεντόφ, Κλίμοβιτς, Πάβλιουτσεκ, Αμανί, Βρεμέα, Γκροσού, Σεπτίν (Κισνάκοφ 46′), Ζαρντάν (Σπατάρου 80′)

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΠΑΟΚ, αν και έπρεπε να καθαρίσει την πρόκριση με δύο νίκες. Άντε να περάσουν και οι άλλοι δύο και να μην έχουμε καμία αυτοκτονία τύπου Ατρομήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.