Header Ads

Header ADS

Σαράγεβο - Ατρόμητος 1-2 (video)

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από το "Ασίμ Φερχάτοβιτς" του Σαράγεβο. Μπροστά σε περισσότερους από δέκα χιλιάδες φιλάθλους επικράτησε της ΦΚ Σαράγεβο με 2-1 στον πρώτο αγώνα του Γ' Προκριματικού Γύρου του Europa League και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι. Αυτή είναι η δεύτερη σερί ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του Περιστερίου έπειτα από το 0-2 τον περασμένο Αύγουστο στο Άλκμααρ.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο ενδέκατο λεπτό (11'). Άστοχη έξοδος του Μπάντοβιτς, έπειτα από κόρνερ, ο Φυντανίδης πήδησε ψηλότερα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 26' με δυνατό σουτ του Πουτζιγκάτσα έξω από την περιοχή. Στο 75' ο Νάστος με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Στόιτσεβ, Μπιλμπίγια (72’ Ντούλιεβιτς), Όκιτς (82’ Πούριτς), Βελκόσκι, Τσιμίρο, Ράντοβατς (88' Κοβάσεβιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (90' Μπάλλας), Γκαρσία, Μπρίτο (67’ Φάμπιο), Ναπολεόνι (60’ Τάτος), Καραμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.