Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Η αποστολή για Sarajevo

Την τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους έκανε σήμερα ο Ατρόμητος Αθηνών πριν από τον αγώνα της Πέμπτης στο Σαράγεβο με την FK Sarajevo για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Ο Θεολόγου έχει σύσπαση στον προσαγωγό και αποκλείστηκε, όπως και ο Ούμπιντες (μαζί τους Εγκουέμ, Λημνιό) για τον οποίο κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει την συμμετοχή του. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο (Τετάρτη) με προορισμό την πρωτεύουσα της Βοσνίας με πτήση τσάρτερ στις 12:30 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι που θα συνοδέψουν την αποστολή παρακαλούνται να βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 10:30. Η πτήση θα είναι με αεροπλάνο της Astra Airlines, ενώ το check in θα γίνει μπροστά από τα deck 4 και 5 του αεροδρομίου. Το απόγευμα στις 19:30 τοπική ώρα (20:30 Ελλάδας) η ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί στο "Asim Ferhatovic Hase Stadion".

Μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του τύπου ο προπονητής Γιώργος Παράσχος και ο αρχηγός Βαγγέλης Νάστος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιvaylo Stoyanov (Βουλγαρία) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ιvo Kolev, Veselin Dobriyanov και τέταρτο διαιτητή τον Georgi Kabakov. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.