Header Ads

Header ADS

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Αμπιντάλ

Παίκτης του Ολυμπιακού και με την "βούλα" είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από τη Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ.»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε αρκετά γεμάτο πρόγραμμα. Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι για να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Ο Αμπιντάλ μετέβη στο ξενοδοχείο, προκειμένου να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί το βράδυ της Παρασκευής, ενώ από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ήταν στα... βάσανα. Πρώτη στάση έγινε στο θεραπευτήριο Metropolitan, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Αυτές διήρκεσαν για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να μεταβεί μετά το μεσημέρι για τον ισοκινητικό έλεγχο και τον έλεγχο δύναμης και αντοχής, στον οποίο υποβάλλονται όλοι οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αυτό, ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε λίγη ώρα κενή, προκειμένου να γευματίσει και να ξεκουραστεί από τα τεστ, στα οποία υποβλήθηκε. Ακολούθως, ο Γάλλος αμυντικός έφτασε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας. Εκεί συζήτησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τελειώνοντας μία δύσκολη ημέρα, ο Αμπιντάλ αναχώρησε για τη χώρα του. Αφού συγκεντρώσει τα πράγματά του, θα δώσει το παρών στην Αυστρία, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας για να πραγματοποιήσουν το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.