Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η πρώτη νίκη της σεζόν

Τέταρτο και... φαρμακερό αποδείχθηκε το σημερινό φιλικό ματς του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 της Βααλβάικ, πετυχαίνοντας την πρώτη (έστω και ανεπίσημη) νίκη της σεζόν. Είναι λογικό όσο προχωρά η προετοιμασία τα πόδια των ποδοσφαιριστών να λύνονται και το επίπεδο της ομοιογένειας να ανεβαίνει.

Είναι επίσης λογικό, ειδικά με τις πολλές αλλαγές και δοκιμές, η ομάδα να μην έχει σε όλη τη διάρκεια τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο κατά διαστήματα σήμερα οι παίκτες του Δικεφάλου έπαιξαν καλά στον δημιουργικό τομέα, ενώ δεν απειλήθηκαν και καθόλου ουσιαστικά από τους Ολλανδούς.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν το ντεμπούτο του Ρόμπερτ Μακ κι ο Σλοβάκος πήρε θέση στην βασική ενδεκάδα, δείχνοντας με το καλημέρα σημάδια της ποιότητάς του. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε (14ο μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πόποβιτς) αλλά και η κίνηση στο χώρο χωρίς την μπάλα, οι ουσιαστικές επιλογές ως κάτοχός της και η καλή του φυσική κατάσταση.

Ένα πέναλτι έδωσε την ισοφάριση στους Ολλανδούς στην εκπνοή του ημιχρόνου, στη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ είχε 3-4 καλές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά του. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος και το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο μισό γήπεδο της Βααλβάικ.

Λιγότερες ευκαιρίες μεν, περισσότερη κατοχή και σε μια όμορφη ενέργεια των ασπρόμαυρων, ο Τζανδάρης έδωσε μπροστά σε κενή εστία έτοιμο γκολ στον Πόζογλου που δεν αστόχησε. Το Σάββατο ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Καμπούρ στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (α' ημ.): Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Κιόσε, Σπυρόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Μακ, Σαββίδης, Πόποβιτς, Κουλούρης

ΠΑΟΚ (β' ημ.): Γιακουμής, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Κίτσιου, Μάρτενς, Κάτσε, Τζανδάρης, Πολύζος, Πόζογλου, Παπαδόπουλος

Βααλβάικ: Φαντάικ, Μαρτίνα, Φαν Μόσελ Βέλντ, Κόστερ, Γιούνγκσλουγκερ, Βάλπουρτ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενρας, Φέρκελεμ, Ντούιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.