Header Ads

Header ADS

Δημοσιογραφικά βραβεία 2014

Ο θεσμός των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια ζωής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2014 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2013 έως 20 Οκτωβρίου 2014, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση. Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους:

1. Κάθε δημοσιογράφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του.

2. Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.

3. Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

4. Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

5. Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).

6. Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.

7. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής δημοσιογράφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και δημοσιογράφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ).

8. Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 20/10/2014, στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός, Κώστας Κομίνης και Θοδωρής Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ). Επίσης καλούνται οι δημοσιογράφοι που έγραψαν βιβλία την ίδια χρονική περίοδο να το δηλώσουν στη γραμματεία του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.