Header Ads

Header ADS

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελαμπντελαουί

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο 23χρονος δεξιός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 στο Όσλο της Νορβηγίας, αν και είναι μαροκινής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Skeid και με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα η Manchester City να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Οι εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες του συλλόγου τον έφεραν τη σεζόν 2010-11 στην πρώτη ομάδα, ενώ στα τέλη Μαρτίου του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Strømsgodset, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Στην συνέχεια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη City και δόθηκε δανεικός στη Feyenoord, όπου έμεινε για το μισό της σεζόν, πριν πάει στην Eintracht Braunschweig.

Αμέσως κέρδισε θέση βασικού και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτησή του. Έκανε ντεμπούτο στη Bundesliga κόντρα στην Werder Bremen. Ο Ελαμπντελαουί έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Νορβηγίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή το παιδί μόλις στα 22 του χρόνια έχει αλλάξει ήδη 5 ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι η 6η; Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να ακούσω το όνομά του σε περιγραφή (και προφορά) Σπυρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. * Λογική απορία σε λάθος αποδέκτη. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Εκτός κι αν είναι ρητορικό το ερώτημα...

    * Μην ανησυχείς ο Σπυρόπουλος θα τον αναφέρει όπως ακριβώς προφέρεται το όνομά του στην μητρική του γλώσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.