Header Ads

Header ADS

Εθνική: Δηλώσεις των διεθνών

Οι δηλώσεις των διεθνών μας μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία στην πρεμιέρα του μουντιάλ...

Παναγιώτης Κονέ: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με ευκαιρίες για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Κολομβίας να έκανε καλό ματς. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και το 2ο γκολ ήρθε από αδράνεια.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες σ τις οποίες δεν ήμαστε συγκεντρωμένοι. Κατά τη διάρκεια του ματς ήμασταν καλοί.

Μπορώ να πω πως το ματς κρίθηκε στις καλές αποκρούσεις του Μοντραγκόν κι αν η μπάλα μας ήθελε στη φάση του Φάνη θα το "γυρνούσαμε". Μπήκαμε στο γήπεδο όπως είχαμε πει, για να κερδίσουμε. Για να δημιουργήσουμε φάσεις αλλά οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Σε 2-3 φάσεις δεν είχαμε συγκέντρωση.»

Ορέστης Καρνέζης: «Δεν αξίζαμε αυτή την κατάληξη. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς. Ολιγωρήσαμε και δεχτήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο η κάθε λεπτομέρεια κοστίζει. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Παρά το 3-0 που είναι βαρύ δε νομίζω ότι ήμασταν για 3 γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε το δοκάρι σε μια κρίσιμη φάση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ματς. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ, πρέπει να το ευχαριστηθούμε αλλά πρέπει να κερδίσουμε κιόλας.»

Βασίλης Τοροσίδης: «Μετά το πέμπτο λεπτό η Κολομβία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε με αυτό το σκορ. Πλασματικό το σκορ, η Κολομβία έχει ποιότητα, δεν μπορώ να υποβαθμίσω τη νίκη τους. Το ματς δεν ήταν για 3-0 πάντως.

Μπορούμε να νικήσουμε την Ιαπωνία. Δεν ξέρω πόσο είναι η κατοχή, αλλά στα 70 λεπτά ήταν υπέρ μας. Όταν την έχεις κόντρα σε μία ομάδα όπως η Κολομβία δεν ήταν εύκολο. Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε. Μετά το γκολ το δεύτερο γκολ και το 70' η ομάδα έπεσε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν πειράζει.»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Πιστεύω πως σήμερα σε σχέση με άλλες φορές παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. είχαμε πέντε-έξι καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ, αλλά η άλλη ομάδα με μια-δυο ευκαιρίες έβαλε τα γκολ. Χάσαμε γιατί όταν τρως το γκολ στα πρώτα λεπτά και στις δυο – τρεις καλές φάσεις σου δεν σκοράρεις, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Όπως είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ μεγαλύτερη κατοχή από την Κολομβία και πολύ καλύτερες ευκαιρίες, αλλά καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι κι έτσι. Πάντα υπάρχει ευθύνη όταν χάνει η ομάδα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως η ατυχία έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο όπως και στην πρεμιέρα του Euro.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.