Header Ads

Header ADS

Σεμινάριο ΠΑΕ Super League για S.L.O.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνει την Πέμπτη 29/05/2014 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, σε συνεργασία με την UEFA και τον οργανισμό Supporters Direct Europe, το πρώτο ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους Supporter Liaison Officer (SLO) των ΠΑΕ της Super League.

Η θέση του Supporter Liaison Officer, του υπευθύνου επικοινωνίας μεταξύ των οργανωμένου φιλάθλων κάθε ΠΑΕ με την ίδια την ΠΑΕ και τα θεσμικά όργανα, περιγράφεται στο άρθρο 35 του κανονισμού Αδειοδότησης και Financial Fair Play της UEFA και της ΕΠΟ. Προς διευκόλυνση των συλλόγων, η ΕΠΟ φρόντισε για τη μετάφραση του ειδικού εγχειριδίου της UEFA και την προσαρμογή του στα Ελληνικά δεδομένα και τους το έχει ήδη αποστείλει.

Το εγχειρίδιο βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και περιγράφει το σκεπτικό της UEFA για τη θέσπιση του ρόλου του SLO και την αναγκαιότητά του, ενώ επιπλέον αναλύει τα χαρακτηριστικά και τις αρμοδιότητες ενός εκάστου SLO. Στο σεμινάριο θα μιλήσουν ο Stuart Dykes, συντονιστής του προγράμματος SLO της UEFA και η Lena Gustafson, SLO της Σουηδικής Djurgarden με συμμετοχή των Γενικών Διευθυντών, των υπεύθυνων ασφαλείας και των SLO των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.