Header Ads

Header ADS

Έλληνες διαιτητές σε διεθνείς αγώνες

Ανακοινώθηκαν οι εξής ορισμοί Ελλήνων διαιτητών και βοηθών διαιτητών σε διεθνείς αγώνες:

- Η Θάλεια Μήτση θα είναι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό για το Champions League Γυναικών ανάμεσα στις γερμανικές ομάδες FFC Turbine Potsdam - VfL Wolfsburg στις 19/4/2014, με βοηθούς τις Χρυσούλα Κουρομπύλια - Ανδρονίκη Νιώτη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει η Ελένη Αντωνίου.

- Η Θάλεια Μήτση ορίστηκε διαιτητής και στον αγώνα ΕΙΡΕ - Ρωσία (7/5/2014) στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2015. Βοηθοί της θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Ανδρονίκη Νιώτη.

- Η Ελένη Λαμπαδαρίου θα διευθύνει την αναμέτρηση Σλοβενία - Κροατία (8/5/2014) για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, με βοηθούς τις Παναγιώτα Κουτσουμπού - Ουρανία Φώσκολου.

- Ο Ανδρέας Παππάς θα είναι διαιτητής σε αγώνες του 5ου ομίλου της elite round του EURO U19 2014, με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Στον όμιλο συμμετέχουν η διοργανώτρια Ισπανία και οι Γερμανία, Δανία, Λιθουανία, ενώ τα ματς θα διεξαχθούν 31/5-5/6/2014.

- Τέλος, αγώνες του 7ου ομίλου του αναπτυξιακού τουρνουά Γυναικείων Ομάδων κάτω των 18 θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου, με βοηθό την Ανδρονίκη Νιώτη. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 29/7-1/8/2014 στη Μολδαβία και εκτός της διοργανώτριας χώρας παίρνουν μέρος οι Ουκρανία, Τουρκία, Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.