Header Ads

Header ADS

Βράβευση Γκονσάλβες - Best Goal

Το βραβείο του Best Goal της 33ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ίσμαελ Γκονσάλβες της Βέροιας, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την βράβευση πραγματοποίησε το μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ Φερέιρα Κινγκ. Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δήλωσε:

Σε ερώτηση για το πού το αφιερώνει, ο Ίσμαελ, είπε: «Πρώτα από όλα στο παιδί μου και μετά στην ομάδα. Αν δεν ήταν η ομάδα, δεν θα μπορούσα μόνος να πετύχω το γκολ αυτό.»

Για το αν περίμενε ερχόμενος στην Ελλάδα, να κερδίσει ένα τέτοιο βραβείο είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς σε αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, θέλει και τύχη.»

Για τη προσπάθεια που κάνει η Βέροια να παραμείνει στην super league είπε: «Νομίζω πως μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα. Την Κυριακή θα μπούμε δυνατά με σκοπό να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην super league.»

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Η ψυχολογία είναι σημαντικό κομμάτι για ένα τέτοιο παιχνίδι και βοηθάει πολύ. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και στην επίθεση, αλλά και σε κάθε φάση του αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.