Header Ads

Header ADS

Εθνική U16: Τουρκία - Ελλάδα 1-0

Στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου κατετάγη η Εθνική κάτω των 16, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη διοργανώτρια Τουρκία, στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του διεθνούς φιλικού τουρνουά «Aegean Cup», που διεξάγεται στη Μανίσα.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Μπέτσας, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Νικολάου, Λημνιός, Σταθόπουλος (72΄ Πίσπας), Μούργος (51΄ Λάμπρου), Κιρτζιαλίδης (60΄ Αντωνίου), Νάτσος, Σαχπαζίδης (72΄ Αγιασιώτης

«Βάσει τον αποτελεσμάτων, ο σημερινός αγώνας ήταν ο τελευταίος για εμάς σε αυτό το τουρνουά. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να νικήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως αυτή της Τουρκίας. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, χωρίς μια από τις δύο ομάδες να έχει σαφή υπεροχή. Αντίθετα με τους δύο πρώτους αγώνες, δε δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Όπως έχω ήδη αναφέρει, το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν πολύτιμο σε επίπεδο αποκομιδής πλούσιων εμπειριών. Ολοκληρώνουμε την πορεία μας θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον, καθώς θεωρώ πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Μπάμπη Ζελενίτσα.

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, ενώ στον τελικό θα αγωνιστούν οι Τουρκία και ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.