Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το ΠΑΟΚ - Βέροια

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Βέροια (Κυριακή 26/01, 17:15) να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr ή μέσω FAX (2310 951000) μέχρι και την Πέμπτη 23/01, στις 17:00. Η κατανομή των διαπιστεύσεων έχει ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3
Αθλητικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2
Πολιτικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: 1
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1
Ραδιοφωνικοί σταθμοί: έως 2
Τεχνικοί ραδιοφωνικών σταθμών: 1
Ιστοσελίδες: 1

Διευκρινίσεις

# Μετά από υποδείξεις του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

# Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ή αστυνομική ταυτότητα ή παραβαίνει τον κώδικα συμπεριφοράς που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στην ΠΑΕ, τις δημοσιογραφικές ενώσεις ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ και την Super League, θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί σε μελλοντικούς αγώνες του ΠΑΟΚ.

# Στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα: ΕΣΗΕΜ-Θ, ΠΣΑΤ (περιόδου 2012-2013).

# Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.

# Η είσοδος των φωτορεπόρτερ θα γίνεται από τη θύρα 2 με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή της διαπίστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.