Header Ads

Header ADS

Τα εισιτήρια του Απόλλων - ΠΑΣ Γιάννινα

Για την διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, 17:15) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Super League η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, από τις 10:00 έως της 16:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, από τις 11:00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων

 Θύρα Κανονικό Μειωμένο*
 Θύρα 1Α 15 ευρώ 5 ευρώ
 Θύρα 1B 15 ευρώ -
 Θύρα 2Α 15 ευρώ -
 Θύρα Ε (Κεντρική) 20 ευρώ -
 Θύρα 6-7 (Φιλοξενουμένων) 15 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους.

-Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

-Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

-Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ-17 από τη Θύρα 2.

-Την ημέρα του αγώνα, εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2 ενώ αν προσέλθουν μεμονωμένα φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα 6 και θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 3.

-Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.