Header Ads

Header ADS

Λεβαδειακός: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Λεβαδειακός πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Hotel Ερατώ. Το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Κομπότης, ο πρόεδρος κ. Ρούσσαρης και σύσσωμο το ΔΣ, ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ και όλοι οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειές τους. Μάλιστα, η ΠΑΕ μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των στελεχών της.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ. Ρούσσαρη και ενώ προηγήθηκαν ευχές για υλοποίηση των στόχων της ομάδας, αλλά και μία μικρή αναφορά στην ιστορία της πόλης και τις παραδόσεις της. Στην συνέχεια, στην αίθουσα εισήλθαν ο βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας και η σύντροφός του τραγουδίστρια Τζούλη Τζινιέρη, οι οποίοι «έντυσαν» μουσικά τη βραδιά.

Όλοι το απόλαυσαν, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους ξένους παίκτες και τις οικογένειές τους. Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος πέτυχε το φλουρί, δέχθηκε τις ευχές από τους συμπαίκτες του για όσο το δυνατό ταχύτερη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παρέλαβε και χρηματικό έπαθλο εκ μέρους της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.