Header Ads

Header ADS

"Μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟ"

Στον Sentra 103,3 και την εκπομπή "Γκολ από τη σέντρα" μίλησε ο μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης Χρήστος Μίνγκας. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λόρι Σάντσεζ. Ο Χρήστος Μίνγκας μίλησε:

Για τα αίτια της αγωνιστικής μετάλλαξης του Απόλλωνα: «Το μυστικό είναι η έλευση του νέου μας προπονητή. Μας έχει δώσει ψυχολογία και να κοιτάμε το κάθε ματς με άλλο μάτι. Μετά είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει και οι παίκτες γίνονται μια ομάδα, μια γροθιά.»

Για τα νέα στοιχεία που έφερε ο Σάντσεζ στην ομάδα: «Μας έκανε πιο ανταγωνιστικούς στην προπόνηση και δουλεύουμε πολύ. Ο κάθε παίκτης έχει το όνειρό του και προσπαθεί περισσότερο στην προπόνηση.»

Για το κατά πόσο αδίκησαν τους οι ίδιοι οι παίκτες του εαυτούς τους: «Τους αδικήσαμε, αλλά από την αρχή της χρονιάς δεν υπήρχε ανταγωνισμός στην προπόνηση που να μπορεί να βγει και στο παιχνίδι.»

Για το ποιο παιχνίδι ήταν ορόσημο φέτος: «Το παιχνίδι στην Τούμπα αλλά και αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να αγωνίζονται νεαροί παίκτες αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτά τα δύο παιχνίδια μας άλλαξαν την ψυχολογία.»

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού και τα πλέι οφ: «Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η διαφορά του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Για τα πλέι οφ και την Ευρώπη υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ξεφύγει.»

Για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία: «Έχει ανέβει φέτος ο πήχης. Η σωτηρία θα παιχτεί στους 39 βαθμούς.»

Για το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει ποιες ομάδες υποβιβάζονται: «Είναι περίεργο. Αλλά δεν είναι δική μας δουλειά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.