Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Ατρόμητο

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν την αυριανή, σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, πραγματοποίησαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η άτυχη στιγμή του Δημήτρη Σιόβα τον κρατά εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, ενώ αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Μήτρογλου!

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος γυμνάστηκε ξανά κανονικά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Μιγκέλ Τόρες και ο Μάρκο Σέποβιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βγαίνει και στο γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" με τον Ατρόμητο: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σαλίνο, Σάμαρης, Βάις.

Οι εντός αποστολής θα δουλέψουν στημένες φάσεις (κόρνερ - φάουλ), την Κυριακή στις 11:00. Οι εκτός αποστολής θα κάνουν προπόνηση στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.