Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Περιστερίου ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου. Το βράδυ η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε τα εξής: «Το παιχνίδι έχει κομβικό σημασία για εμάς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΠΑΣ μπορεί να βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγής του προπονητή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να είναι καλή ομάδα και να έχει έμπειρους παίκτες.

Επιπλέον υπάρχει και μια παράδοση με δύσκολες νίκες ή με ήττες επίσης με μικρά σκορ που η ομάδα δεν τις άξιζε. Παίζουμε όμως στο γήπεδο μας, θα έχουμε τους φιλάθλους μας και ακολουθώντας το στυλ του παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές.»

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο (Σάββατο) από τις 11:00 μέχρι τις 14:30 για την πώληση των εισιτηρίων. Από τις 15:15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 17:15 η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.