Header Ads

Header ADS

Σάντσεζ: "Θα κερδίζαμε με 11"

Σίγουρος ότι ο Απόλλωνας θα έπαιρνε τη νίκη αν έπαιζε με έντεκα ποδοσφαιριστές εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή ο προπονητής της ομάδας, Λόρι Σάντσεζ, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών από την συνέντευξη τύπου στο ΟΑΚΑ:

«Γενικά είχαμε πολύ καλή απόδοση, ανασταλτικά 10 παίκτες αμύνθηκαν εναντίον 11 και τα πήγαν πολύ καλά, ενώ με την εικόνα της αναμέτρησης, θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει νικητές. Είχαμε το δοκάρι με τον Φαρινόλα, ενώ λίγο πριν από την λήξη της αναμέτρησης υπάρχει μια φάση με τον Αργυρόπουλο όπου θεωρώ ότι υπάρχει επαφή και θα έπρεπε να δοθεί η παράβαση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και αν αγωνιζόνασταν 11 εναντίον 11 θεωρώ ότι θα είχαμε πάρει τη νίκη.»

Σε ερώτηση σχετικά με τις απουσίες που υπάρχουν ανασταλτικά για τις επόμενες αναμετρήσεις απάντησε: «Έχουμε υπογράψει με έναν αμυντικό και μέσα στην εβδομάδα θα δουλέψουμε όσο χρειάζεται για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Έχουμε επιλογές αμυντικά και ο Παντελιάδης ήταν καλός σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, όπως και σαν αμυντικός χαφ αλλά και σαν αριστερός μπακ. Έχει βοηθήσει όπου χρειάστηκε να αγωνιστεί.»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Μαντζουράκης, δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που έπαιζε διαφορετικό στυλ, με την μπάλα συνέχεια στον αέρα, ήταν αρκετά μαχητική και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμείς από την πλευρά μας παρασυρθήκαμε δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Σε αυτή την αναμέτρηση, όποιος έβαζε γκολ θα είχε την δυνατότητα να προστατέψει το προβάδισμα και να φθάσει στη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν τα καταφέραμε, θα το πετύχουμε στον επόμενο ή στους επόμενους αγώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.